Maria Galland Behandelingen

Volendam- Edam- Purmerend

 

Power vrouw behandeling (Lumin Eclat)

Speciaal ontwikkeld voor de vrouw die alle ballen in de lucht probeert te houden. Gezin, carriere, sporten en sociale contacten onderhouden. Te druk om de huid goed te verzorgen, daarom een uitgebreide reiniging en verzorging om geheel tot rust te komen tijdens deze 90 minuten durende behandeling. Begint met relax schouder/ decolette massage ,pincements/bindweefsel, shiatsu punten en lymfe drainage. Gevolgd door het peeloff masker met actieve ingrediënten zoals (anti-oxidanten/hyaluron/ vit B3 /Provit C).Aanvullend met makkelijk in te zetten producten voor thuis gebruik. 

Duur: 90 minuten € 90.-

 

GOUD BEHANDELING (MILLE GOLD) 

Mille Goud behandeling, een exclusieve sensatie voor de huid. Door de hoogwaardige werkstoffen waaronder parel, witte truffel en 24kr  gouddeeltjes.

De combinatie van ontspanning en behandeling zal u huid laten stralen als nooit tevoren. 

Duur: 90 minuten € 119.-

Hydraterende behandeling (Hydra Global)

Behandeling werkt als een dorstlesser, De huid voelt gladder. Tekenen van vermoeidheid verminderen de huid voelt zacht en soepel aan na deze boost van energie.

Gloednieuwe technologie van werkstoffen, Hydra compex stimuleerd de natuurlijke huideigen productie van hyaluronzuur en elastine. Sneeuwalg poeder, versterkt afweermechanisme en huidbarriére. Skin protect complex, marien grond water uit de zee van het eiland Noirmontier dat rijk is aan mineralen wat eid tot een stralendere en frissere teint.

Duur: 90 minuten € 90.-

Bruine alg uit Bretagne rijk aan antioxidanten en omega 3-6-9 beschermt tegen vrije radicalen en negatieve omgevings invloeden. Deze alg stimuleert de hyaluronzuur en collageen aanmaak en zorgt voor een verstevigend en gladmakend effect.

Masque Modelant ( Gips masker)

- Exclusieve massage technieken: de combinatie van manuele grepen en de modellerende eigenschappen van het zelf verwarmend masker

.- Optimale inwerking van de werkstoffen dankzij het masker en het nieuwe  exclusieve Booster, deze zet als het waren de ramen open van de huid en als een magneet trekt het de werkstoffen naar binnen.

- Volledig op de behoefte van de verschillende delen van het gelaat wordt een keuze gemaakt van de boosters die als een mozaïek worden aangebracht.

Duur 90 min €105.-

Klassieke behandeling

Bestaat uit: oppervlakte reiniging, diepte reiniging(scrub), reinigend masker, uitreinigen oneffenheden, epileren, massage, aangepast verzorgend masker( tijdens masker keuze uit hand/voet massage) afsluitende verzorging afgestemd op de huid.

Uitgevoerd met de rijke werkzame producten van Maria Galland. 

Duur: 90 minuten € 75.-          Klassieke behandeling 60 min €60.-

Liftende Anti aging behandeling (LIFT EXPERT)

Behandeling voor de 40+ vrouw die bewust leeft betreft voeding en beweging. 

Behoud de jeugdige uitstraling van de huid, maakt strak,stevig en glad. Met 100% manuele massage.Lift expert behandeling helpt om het jonge uiterlijk van de huid langer te behouden dankzij de meest innovatiever ingrediënten die de fibroblasten aanzetten tot het maken van collageen en elastine die de huid steviger en elasischer maakt.

 

Duur: 90 min. € 95.-

Kennis makings behandeling (Nova)

Bestaat uit: oppervlakte reiniging, peeling, reinigend masker, massage, verzorgend masker afgestemd op de behoefte van de huid en afsluitende verzorging. 

Uitgevoerd met de rijke werkzamde producten van Maria Galland

Duur; 60 minuten € 55.00